Home Nieuws Ons koor Foto album Agenda Links Contact Voor Leden

Gezellige sfeer bij Nacht van Levenslied in Bergen op Zoom

Uit: BN De Stem - 2 november 2014

BERGEN OP ZOOM - Het was zaterdagavond tropische warm in de binnenstad. De terrassen bleven tot in de kleine uurtjes goed bezet en op verschillende plaatsen waar de deuren van de kroegen openstonden, waren de stemmige liedjes van De Nacht van het Levenslied goed te horen.

"We houden dit evenement voor de vierde keer en overal is het een gezellige boel", zei Wim van Poppelen, de voorzitter van de Stichting Activiteiten Bergen op Zoom (StaBoZ). In stadscafe Thalia aan de Koevoetstraat vermaakte Snot en Kwiel de bezoekers met Nederlandse meezingers, voorzien van Bergse teksten.

In café Oosterwaal aan de Potterstraat traden het meezingkoor Lappe en Gare en de Brabantse Eddy Wally op. De aanwezigen zongen Cherie en Vliegmachien uit volle borst mee. Bij het Groene Paard aan de Kerkstraat zong gezelligheidskoor Dubbel en Dwars evergreens en Engelse medleys.

Bij café De Kroon aan de Bosstraat vierden de uitbaters Jaap en Els dat ze acht jaar in de zaak zitten. Het duo Sjerrie Denz verhoogde de feestvreugde. In café De Schorre aan de Steenbergsestraat trad de Nedermaftalige band op. Ook bij De Bourgondiër, café De Saeck en in Het Zwijnshoofd vielen de verschillende optredens goed in de smaak.


Dubbel en Dwars te gast bij “AVK Only Classic”

Het optreden van Dubbel en Dwars op de Grote Markt tijdens Only Classic was super. De zon scheen, de temperatuur liep lekker op en de terrasjes zaten vol. We hebben 3 sessies gezongen waarbij het publiek lekker mee stond te zingen en het koor is deze middag geëindigd met het lied dat Bert van Kaam altijd solo zong, “Dan gaan de lichten aan”, omdat Bert de grote organisator was van Only Classic en een trouw lid was van gezelligheidskoor Dubbel en Dwars. Bert is helaas vorig jaar september plotseling overleden.