Home Nieuws Ons koor Foto album Agenda Links Contact Voor Leden

Het idee voor een koor is ontstaan bij  Chris en Mariëtte Kats, zij zijn gaan brainstormen. Op 6 december 2004 werd een oproep geplaatst in een regionale krant en meteen kwamen er 16 reacties. Op zoek naar een muzikant. Kort hierna is de eerste contactavond geweest waar al veel mensen op af kwamen. Op 24 januari 2005 vond onze eerste open repetitie-avond plaats en die was erg geslaagd.

Een naam was snel gevonden. Omdat er werd gerepeteerd in de Dubbelstraat en wij dwars ingingen tegen de gevestigde smartlappenkoren, werd het:


21 februari 2005 zijn we officieel van start gegaan in Cafe de Mortier

Na veel repeteren zijn wij in mei 2006 pas echt naar buiten getreden, optredens waren erg succesvol en de uitnodigingen voor nieuwe optredens stroomden binnen.

Gedurende het gehele jaar organiseren wij voor ons eigen koor ook verschillende activiteiten. Één van deze activiteiten is de ‘Ladies-Night’, tijdens deze avond worden de dames door de heren culinair verwend. Een zes gangen menu wordt de dames voorgeschoteld.

Er worden ook uitstapjes georganiseerd, in 2008 zijn wij een weekend naar Parijs geweest, waar wij ook op verschillende markante plaatsen hebben opgetreden. In 2009 zijn wij iets dichter bij huis gebleven, n.l. Een dagje Gent (B). In 2014 hadden we een weekend naar Maastricht met een bezoek aan het concert van André Rieu op het Vrijthof

Dit alles geeft wel aan dat wij een echt gezelligheidskoor zijn, vriendschappen zijn gegroeid en de leden staan klaar voor elkaar, in lief en leed.

Momenteel heeft ons koor ruim 40 leden.

Chapieter Webdesign